SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ada'dan Stil Yansıması

Istanbul Fashion Week devam ederken, Bayan Mor sokak modası konusunda Modazon ekibine destek olmaya devam ediyor!..

|

Pozitif enerjisi ile yorulmak bilmeyen Ada Dileksiz, yeniden Istanbul Fashion Week tüm hızıyla devam ederken konuğumuz oluyor. Farklı yaklaşımları ile detay fotoğraflar konusunda yeteneğini öne çıkarma konusunda azimli olan Bayan Mor, gün geçtikçe daha farklı fotoğraflarla karşımıza çıkmaya devam ediyor!..

Sokak modası, backstage ve front row fotoğrafları konusunda destek alacağımız ünlü bloggerımız renkli detayları yakalamaya çalışmak konusunda oldukça detaylı bir araştırma yapıyor. Istanbul Fashion Week'te her gün alternatif tarzların peşinden giden Ada, objektifine yeni yansıyan stil hallerini paylaşmakta gecikmiyor.

İlerleyen günlerde yeniden Istanbul Fashion Week "sokak modası" konusunda yeni fotoğraflarıyla bizimle olacak nam-ı değer Bayan Mor'un objektifine her an siz de yakalanabilirsiniz!:)

Fotoğraflar; Ada Dileksiz 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.