SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

adidas Originals'tan Sevgililer Günü için özel tasarım

Sokak stilinin moda dünyasındaki temsilcisi adidas Originals’ın Sevgililer Günü’ne özel tasarımlarıyla bütünün iki parçası olmak mümkün!

|

Sokak stilinin moda dünyasındaki temsilcisi adidas Originals’ın Sevgililer Günü’ne özel tasarımlarıyla bütünün iki parçası olmak mümkün! Bütünü tamamlayan parçalar, aşkın görsel yansıması olacak

Şehirde sokak ruhunu ve stilini yaşatan adidas Originals, Sevgililer Günü’nde minimalist ve mesajlı tasarımlarıyla sevginin dokunuşunu yaşatıyor. Beyaz tasarımların üzerine kırmızı kalp tasarımlarıyla Sevgililer Günü’ne özel olarak tasarlanan modeller bir bütün olan aşkın iki parçasını yansıtıyor.

Ayakkabı modelleri, yine sezonun günlük giyim koleksiyonlarındaki t-shirt, sweatshirt ve alt parçalarıyla kombin olanağı da sağlıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.