SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Adidas'tan iade garantili koşu ayakkabısı

Adidas, koşuda devrim yaratan BOOST™teknolojili ürünlerden satın alarak koşu ayakkabısını deneyen ve sonsuz enerjinin etkisini hissedemeyen tüketicilere para iade garantisi sunuyor.

|

Binlerce benzersiz enerji kapsülü içeren BOOST™ teknolojisi, standart EVA orta tabanlarının koruyamadığı enerjiyi geri dönüştürüyor.BOOST™, bugüne kadarki en iyi koşu deneyimi için ihtiyaç duyulan enerjiyi kaybetmeden, koşucunun adım şekli üzerinden destek ve yönlendirme sağlıyor.

1 – 31 Mart 2016 tarihleri arasında sadece shop.adidas.com.tr üzerinden yapılan alışverişlerde, seçili BOOST™ teknolojili koşu ayakkabılarından bir çift satın alan tüketiciler iade garantisine sahip olacak. BOOST™’un devrim yaratan koşu deneyimini yaşayamadığını düşünen tüketiciler, fatura tarihini takiben 30 gün içerisinde ürünü iade ederek para iadesi alabilecek.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.