SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

AGİT yolları kesti

AGİT yolları kesti

|


       Yüzyılın son zirvesi AGİT Konferansı nedeniyle İstanbul'da trafiğe kapatılacak yollar ve alternatifleri şöyle:
       * Taksim Mete Kavşağı'ndan (Ceylan Otel önü) Açıkhava Tiyatrosu istikametine Taşkışla Caddesi trafiğe kapatılacak. Bu istikameti kullanacak olan sürücüler, Mete Kavşağı - Divan Kavşağı - Cumhuriyet Caddesi - Nişantaşı güzergahını kullanacaklar.
       * Harbiye Orduevi ışıklardan Hilton Oteli istikametine akım verilmeyecek. Bu istikamete gidecek araçlar Valikonağı Caddesi istikametini kullanacak.
       * Vali Konağı Caddesi'nden Abdi İpekçi Caddesi'ne akım verilmeyecek. Bu istikameti kullanacak sürücüler Nişantaşı Kavşağı - Valikonağı altbaşı ve Rumeli Caddesi istikametini kullanacak.
       * Maçka Maden Fakültesi ışıklardan ve Spor Caddesi'nden gelen akım Dolmabahçe istikametine verilmeycek. Bayıldım Caddesi trafiğe kapatılacak. Bu istikameti kullanacak sürücüler Teşvikiye Caddesi - Nişantaşı Kavşağı istikametini kullanacaklar.
       * Spor Caddesi'nden Swissotel istikametine akım verilmeyecek. Bu istikameti kullanacaklar Teşvikiye - Nişantaşı istikametine gidecek.
       * Lunapark Kavşağı'ndan (Bayıldım altkavşağı) Swissotel istikametine ve Maçka Adilbaba Kavşağı istikametine akım verilmeyecek. Sürücüler İnönü Stadı arkası kavşağı - Mete Kavşağı - Cumhuriyet Caddesi istikametini kullanacaklar.
       * Ortaköy Meydanı ile Beşiktaş Meydanı arası, Çırağan Caddesi trafiğe kapatılacak. Ortaköy'den Beşiktaş istikametine gitmek isteyen sürücüler Ortaköy Derebeyou Caddesi - Palangalar Caddesi - Balmumcu istikametini; Saitçiftçi'den Beşiktaş istikametine gitmek isteyen sürücüler Saitçifçi'den Ihlamur istikametini; Zincirlikuyu ve Balmumcu istikametinden Beşiktaş istikametine gitmek isteyen sürcüler D - 100 Kuzey Yol - Yıldız Posta ve Ihlamur Caddeleri istikametini kullacaklar.
       * Karaköy - Dolmabahçe istikametinden Beşiktaş istikametine Kadırgalar altbaşından Dolbabahçe Caddesi trafiğe kapatılacak. Dolmabahçe'den Beşiktaş istikametine gitmek isteyen sürücüler, Kadırgalar altbaşı - Bayıldım altbaşı - Stad arkası - Mete Kavşağı - Divan Kavşağı - Dolapdere veya Cumhuriyet Caddesi'ni kullacaklar.
      

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.