SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Akrabasının bebeğini kaçırıp arkadaşına sattı

2 aylık bebek, akrabası tarafından kaçırılarak, Malatya’da çocuğu olmayan bir kadına satıldı

|

Gaziantep’te 2 aylık Hasan Çemberlitaş, akrabaları Hanım A. tarafından kaçırılarak, Malatya’da çocuğu olmayan bir kadına satıldı. Polis, bebeği bir hafta sonra bulup ailesine teslim etti.
4 çocuk sahibi Mehmet ve İslime Çemberlitaş’ın 2 ay önce bir erkek çocukları daha dünyaya geldi. Çemberlitaş ailesinin evinde kalan akrabaları A. (52) sabah ayrılırken bebeği de kaçırdı. Olaydan bir gün sonra gözaltına alınan A.’nın üzerinde, bebeğin kaçırıldığı gün Malatya’ya gittiğini gösteren bir otobüs bileti bulundu. Malatya’ya oğlunu ziyarete gittiğini öne süren A., mahkemece serbest bırakıldı. Ancak A.’nın, Malatya’da oturan arkadaşı Güllü Fırat (52) ile telefon görüşmeleri yaptığı belirlendi.
Fırat’ın evine baskın yapan polis bebeği buldu.  İbrahim K. ile nikâhsız olarak yaşayan Fırat’ın arkadaşı A.’dan yardım istediği, bankaya borcu bulunan A.’nın da para karşılığı Fırat’a çocuk bulacağı sözü verdiği anlaşıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.