SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Akrep dolunay var!

Bugün öğle saatlerinde (13:45) Akrep burcunda dolunay gerçekleşiyor.

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün öğle saatlerinde (13:45) Akrep burcunda dolunay gerçekleşiyor. Kritik zamanlardan geçiyoruz. Özellikle bizi strese sokan, korku ve endişe yaratan bir durumla yüzleşmek durumunda olabiliriz. Daha sakin düşünmeli ve endişelerimizi abartmamaya bakmalıyız. Bugün sezgilerimiz bize yol gösterebiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Duygusal alanda, ailevi konularda yoğun bir gündeyiz. Parasal konularda yeni değerlendirmeler, sonuçlar gündeme gelmekte. Korkularımızı aşmaya bakalım. Düşüncelerimizi daha somut konulara yönlendirmek ve aşırılıklara gitmemek yerinde olacak. Kimi zaman bizi krize sürükleyen koşullar olsa da, soğukkanlılığımızı korumaya bakmalıyız. 

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 7/Jaguar   Düşüncelerimizi iyi yönlendirelim. Ayrıca bizim için hassas ve hatta gizli olan konuların gündeme geldiğini görebiliriz. Mahremiyet önemli bir unsur haline gelebilir. Olayları fazla karmaşık hale getirmemeliyiz.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.