SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Akşam saatleri çok heyecanlı

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Ay Koç burcunda ilerlerken günlük işlerimizde oldukça hızlı davranabiliriz.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Ay Koç burcunda ilerlerken günlük işlerimizde oldukça hızlı davranabiliriz. Sabah saatlerinde güzel olan şeyler konusunda daha sabırsız, samimi ve hatta aceleci davranabiliriz. Duygularımızı ifade etmek konusunda sessiz kalmayacağız. Bugün aynı zamanda yüksek hassasiyetler ve bizi ruhsal konulara iten, ilham taşıyan yüksek itilimler içerisindeyiz.

Nelerden kaçınmalı ? Günün geç saatlerinde Mars ve Uranüs’le yan yana gelen Ay Jüpiter’le de karşıt duruyor. Bu saatlerde yüksek enerjiler, huzursuzluklar, iyimserlikle karışık bir aşırılık durumu, abartma söz konusu olabilir. Eğer bilinçli ve farkında davranırsak, bu imkanları yaratıcı ve yapıcı yönde kullanmak elimizde.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.