SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Akşam saatleri daha olumlu

Bugün ne yapılabilir ? Duygularımızın yönünü ve olayların gelişimini anlatan Ay bugün saat 17:26’ya kadar Oğlak burcunun son derecelerinde ve boşlukta ilerliyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Duygularımızın yönünü ve olayların gelişimini anlatan Ay bugün saat 17:26’ya kadar Oğlak burcunun son derecelerinde ve boşlukta ilerliyor. Dolayısıyla beklenmedik durumlar, plansız işler ve sıkışıklar yaşayabiliriz. Sanki bizi baskılayan, tehdit eden durumlardan özgürleşmeye çalışıyoruz. Bu saatlerden sonra daha rahat edeceğiz.

Nelerden kaçınmalı ? Akşam saatlerinde daha ümitvar durumlar söz konusu. Düşüncelerimizi daha yaratıcı ve geniş konulara ayırabiliriz. Başkalarını düşünmek, sosyal konulara zaman ayırmak yerinde olacak. Çok gerçekçi olamasak da düşüncelerimizi yenileyebileceğimiz başlangıçlar içinde olacağız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.