SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Akşam saatleri daha sakin kalınmalı

Bugün ne yapılabilir ? Bugün sabah saatlerinde (10:07) Aslan burcunda yan yana gelen Ay ve Jüpiter son derece verimli ve bereketli koşullara işaret etmekte.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün sabah saatlerinde (10:07) Aslan burcunda yan yana gelen Ay ve Jüpiter son derece verimli ve bereketli koşullara işaret etmekte. Beklentilerimizin ötesinde imkanlar bulabileceğimiz için, sabah saatlerini iyi değerlendirmeye bakmalıyız. Yabancılarla ilişkiler, kendimizi geliştirebileceğimiz, dikkat çekebileceğimiz olanaklar içerisindeyiz.

Nelerden kaçınmalı ? Ancak günün geç saatlerinde (22:14) karşı karşıya gelen Ay ve Mars riskli durumlara ve bizi ilişkilerimizde gerebilecek koşullara işaret etmekte. Böyle zamanlarda karşımızdakini daha iyi dinlemeye bakmalı ve diplomatik olabilmeliyiz. Gururumuzu ilgilendiren konularda test edilebiliriz. Evde de sakin olmak gerek.

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.