SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Akşam saatlerine dikkat

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Yengeç burcunda ilerleyen Ay duygusal açıdan daha koruyucu ve önlemci davranabileceğimizi anlatıyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Yengeç burcunda ilerleyen Ay duygusal açıdan daha koruyucu ve önlemci davranabileceğimizi anlatıyor. Duygularımızı daha iyi ifade etmenin yollarını deneyebiliriz. Sezgilerimiz bize daha çok yol gösterebilir. Özellikle sabah saatleri ilham alabileceğimiz işler, sanatsal uğraşlar açısından daha uygun gözüküyor.

Nelerden kaçınmalı ? Ancak yine de 9:04-10:07 saatleri arasında dağınıklık ve aşırı hassasiyet gündeme gelebilir. Bu saatlerde eve yönelik işleri tamamlamak daha yerinde olabilir. Benzer şekilde saat 15:29-16:22 arasında da kararsız kalabiliriz. Daha fazla güvene ve duygusal desteğe ihtiyacımız olabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.