SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Alışveriş sizden, Citroen DS3 Demirören İstiklal’den

İstiklal Caddesi’nin yeni yüzü Demirören İstiklal, ziyaretçilerine Citroen’in en yeni modellerinden biri olan Citroen DS3 sahibi olma şansını sunuyor.

|

16 Eylül – 30 Ekim tarihleri arasında toplamda 75TL ve katları tutarındaki alışverişinizi Demirören İstiklal’den yapın, teknolojinin her detayında yer aldığı ve ruhunu tarihten tasarımını modernlikten alan kıpkırmızı bir Citroen DS3’u kazanma şansını yakalayın.

Her şeyin en iyisini Beyoğlu’na taşıma amacı ile yola çıkan Demirören İstiklal çeşitli etkinlikleri ve kampanyaları ile misafirlerine bir alışveriş deneyiminden çok daha fazlasını sunmaya devam ediyor.

Demirören İstiklal ’in bünyesinde bulunan mağazalar: Virgin Megastore, GAP, Saturn, Brandroom, Guess, GNC, Mothercare, Tchibo, Vakko Butik, Sephora, Koton, By Saatchi, Atasun Optik, Flormar, Twist, Divarese, Hummel, Deichmann, Laura Baresse, Softone, Gizia, İnci, 5D Cinemotion, Arby’s, Burger King, Edirne Kırkpınar, The Chef, Suadiye Marmaris Büfe, Popeyes. İstiklal Caddesi’nin yeni yüzü olan Demirören İstiklal, sizi en keyifli alışveriş deneyimine davet ediyor!

www.demirorenistiklal.com

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.