SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

'Altın Ayı'ya porno gölgesi

'Altın Ayı'ya porno gölgesi

|




Almanya'ya 18 yıl aradan sonra 'Altın Ayı Ödülü'nü kazandıran, Türk asıllı yönetmen Fatih Akın'ın filmi 'Duvara Karşı'nın büyük başarısına gölge düştü.
Bild gazetesi, filmin başrol oyuncusu Sibel Kekilli'nin (23) bir porno yıldızı olduğunu belirterek, hayli müstehcen filmlerinden fotoğraflar yayımladı. Birinci sayfadaki fotoğraflar, Heilbron Belediyesi'nde çalışırken alışveriş sırasında keşfedilen ve 'Sinemaya tesadüfen adım atmış bir yetenek olarak' tanıtılan Kekilli'nin, aslında sinema deneyimini çok sayıda porno filmi çekerek yaptığını gösterdi. Habere göre, Kekilli, bugüne kadar Magma adlı şirketin 6 porno filminde rol aldı.

Akın: Bilmiyordum
Magma'nın yöneticisi Klaus Goldberg de, afişlerde seksten büyük zevk aldığı belirtilen Kekilli için, "Sibel'in canı çok sıkılırdı. Sadece çekimlerde kendini iyi hissederdi. Yaptığı işten büyük zevk alır gibiydi" dedi. Kekilli de porno filmlerde rol aldığını doğruladı. Bunların geçmişte kaldığını söyleyen Kekilli, "Benim için önemli olan ödül almış olmak" dedi. Yönetmen Fatih Akın ise, Kekilli'nin porno geçmişinden haberdar olmadığını söyledi.




YAŞAM
















© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.