SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ani durumlara dikkat

Bugün ne yapılabilir ? Bugün gökyüzü çok yüksek enerjiler ve kimi zaman tehlikeli ve patlayıcı olabilecek koşullara işaret ediyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün gökyüzü çok yüksek enerjiler ve kimi zaman tehlikeli ve patlayıcı olabilecek koşullara işaret ediyor. Özellikle fiziksel risk içeren konularda daha önlemci ve dikkatli olmalıyız. Kazalar gündeme gelebilir. Benzer şekilde yakın beraberliklerde ve evlilik hayatında da ortak düşünmek ve düşüncesiz davranmamak gerekiyor.

Nelerden kaçınmalı ? Sabah saatlerinde ışıkların uyumu güçlü kişilerden destek bulabileceğimizi anlatmakta. Bu saatlerde kişisel gücümüzü daha şanslı biçimde ortaya koyabiliriz. Uzaklarla ilgili konular da desteklenmekte. Saat 14:21-15:31 arasında da kendimizi gösterebileceğimiz fırsatlar bulabiliriz. Ancak 15:31-16:42 arasında tartışmalara girmemeye bakalım.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.