SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Aracı türkücü Yusuf Harputlu kullanıyordu

Geçtiğimiz cuma gecesi İstanbul Atatürk Havalimanı kavşağında meydana gelen kazada anne ve babasını kaybeden Rahim Özdemir, kazaya neden olan cipi, türkücü Yusuf Harputlu’nun kullandığını iddia ederek MOBESE kayıtlarının incelenmesini istedi.

|


Kazada Harputlu’nun içinde olduğu cip, kırmızı ışıkta bekleyen taksiye arkadan çarpmış, taksideki Hasan ve Gülnaz Özdemir çifti hayatını kaybetmişti. Sarhoş olan ve cipi kullandığı öne sürülen Hidayet Gezer ise tutuklanmıştı. Gezer’in uyuşturucu ve hırsızlıktan sabıkası olduğu öğrenilmişti.

‘Kaza değil cinayet’
Anne ve babasını kaybettiği kazaya ‘cinayet’ diyen Rahim Özdemir ise cipi kullanan kişinin türkücü Yusuf Harputlu olduğunu iddia etti. Televizyonlarda kazayla ilgili görüntüleri izlediğini belirten Özdemir, “O şoförle o aracın oraya kadar gelmesi mümkün değil. Benim kanaatim aracı yüzde 99 Harputlu kullanıyordu. Gördüğüm kadarıyla Harputlu’nun sol elmacık kemiği darbe almış. Bu darbenin arabayı kullanan kişide olacağını düşünüyoruz” dedi.
Özdemir, aracı kimin kullandığına ilişkin olarak cipin geldiği güzergâhta bulunan MOBESE kayıtlarının incelenmesini talep etti.

Harputlu:
Gerçek adı Serdar Gezer olan Yusuf Harputlu ise aracı kendisinin kullandığı iddialarını reddetti. Otomobil kullanmayı bilmediğini ve ehliyetinin olmadığını belirten Harputlu, “MOBESE kameraları var, şahitler var. Karşı tarafın acılarını yaşıyorum. Evlerine de gideceğim. Kimse beni kınamasın, herkesin başına gelebilir” diye konuştu. Aracı kullanan Hidayet Gezer’in hayranı olduğunu ve kendisini ‘İdo’ diye tanıdığını söyleyen Harputlu, şoförünün bardan erken ayrılması nedeniyle Gezer’in aracı kullanmak istediğini söyledi. Harputlu şöyle devam etti: “‘Alkol aldın m?’ diye sordum. O da ‘hayır’ dedi. Ben ön koltukta oturuyordum. Şerefim üzerine yemin ediyorum şoför mahalindeyken sarhoşluğu hiç belli olmuyordu. Sonradan televizyonda gördüm ki bu adam zil zurna sarhoş. Ben inandım, güvendim ona arabayı verdim.”

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.