SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Arıkan'a gala şoku

Arıkan'a gala şoku

|

Jale Arıkan, Avcı filminde Fikret Kuşkan'la gerçekten seviştiği iddialarını yanıtladı: 40 kişi önünde kim gerçekten sevişebilir?!

ERDAN Kıral'ın son filmi Avcı'da başrollerden birini üstlenen Jale Arıkan, filmin galası nedeniyle Türkiye'ye geldi.
Bir işçi ailesinin kızı olarak henüz 6 yaşında iken Berlin'e yerleşen Arıkan, liseyi bitirince bir oyunculuk okuluna gitti. Almanya'da ünlü TV dizileri ve sinema filmlerinde rol alan Arıkan, geçen yıl ünlü İngiliz yıldız Elizabeth Hurley ve Dennis Hooper'la "Samson ve Deliah" filminde oynadı. Tipinin dezavantajları yanında avantajları da olduğuna inanan Arıkan, ilk kez "Tersine Dünya" ile Yeşilçam'da boy gösterdi. Erden Kıral'ın Avcı filminde de rol alan ve 6 Mart'ta gösterime girecek filmde başrolü Fikret Kuşkan ve Ahmet Uğurlu ile paylaşan Arıkan, "Zala" rolünü canlandırdı.

Filmin öyküsünden çok etkilendiğini belirten Arıkan, şöyle konuştu:
"Zala, her an karşımıza çıkabilecek bir karakter. Çok genç yaşta evlendirilmiş ve tek tanıdığı erkek kocası. Günün birinde, yaşadıkları ormana gelen avcı herşeyi altüst ediyor ve Zala yıllarca bastırdığı cinselliğini ve kadınlığını avcı ile keşfediyor. Gerçekten yaşanması gereken cinselliği bastırırsanız bu bir gün inanılmaz bir biçimde patlar ve korkunç şeyler yaşanır."
"Avcı"da, Kuşkan'la gerçekten seviştiği iddiaları ortaya atılan sahnelerde çok zorlandığını da kaydeden Arıkan, şöyle devam etti:
"Hiçbir sanatçının bunu kolay yapabildiğini sanmıyorum. Kapalı bir sette çekmemize rağmen, tam kendini adapte etmişken birden perdelerin arasından birilerinin sizi seyretmeye çalıştığını görüyorsunuz. İşte o an, bütün doğallık bozuluyor. Üstelik 40 kişilik set ekibi önünde sevişmek zorundasınız. Filmle ilgili, 'Gerçekten seviştiler' şeklinde bir haber çıktı. Kesinlikle sevişmedim. Allah aşkına, 40 kişinin önünde kim gerçekten sevişebilir?"

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.