SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

'Asalet ruhtadır aynada göremezsin'

Trendleri takip eden, kendine özgü ve farklı giyinmekten hoşlanan kadınların tutkun olduğu Danimarkalı S'nob by sans noblesse artık Kanyon Norr mağazasında...

|

Norr, Türkiye’ deki alışveriş modasına ve mağazacılık konseptine yepyeni bir soluk getiriyor… Tasarımın ön plana çıktığı kıyafetlerden aksesuarlara ve dekorasyona kadar çok çeşitli ürünlerin yer aldığı yeni bir konsept mağaza olan Norr alternatif giyimin de yeni adresi olacak.

Bir süredir 'Asalet ruhtadır aynada göremezsin' sloganıyla Türkiye’de de tanınan S’nob, marka tutkusuna getirdiği anarşist yaklaşımla dikkat çeken bir marka. Kısa sürede Türk kadınının beğenisini kazanan S'nob by sans noblesse değişik çizgisi ve asimetrik kesimleriyle ön plana çıkıyor.. Sade ama detaylardaki farklı çizgisiyle tanınan marka; son moda trendlerini yansıtan en üst kalitesi ve ulaşılabilir fiyatlarıyla, modern kadının hem gündüz hem gece giyebileceği modelleriyle, aranılanlar listesinde.

Modanın esiri olmayan ve kendi çizgisini oluşturmak isteyen kadınların adresi olan S'nob artık Kanyon Norr mağazasında.. Norr; içinde aynı zamanda St- Martins, Margit Brandt, Noblesse,Punk Royal, Suit ve Tumi gibi markaların da yer aldığı bir tasarım butiği..Erkek giyimin de bulunduğu Norr, Kanyon B-1 katında sizlere yenilikçi bir alternatif sunmaya hazır..

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.