SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Aşırı iddiaya dikkat

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Oğlak burcunda yanyana gelen Mars ve Pluton aşırılıklara, şiddete kapı açıyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Oğlak burcunda yanyana gelen Mars ve Pluton aşırılıklara, şiddete kapı açıyor. Kişisel hedeflerimizde fazla hırslı ya da iddialı davranabiliriz. Olaylar karşısında biraz daha objektif olmaya çalışalım. Bugün zihinsel açıdan da fazla dalgalanma getirmekte. Fikir değiştirdiğimiz durumlar, ikili koşullar söz konusu olabilir. Düşüncelerimizi daha iyi yayabildiğimiz, anlatabildiğimiz ölçüde başarılı olabiliriz.

Nelerden kaçınmalı ? Ay İkizler burcunda iken eğitsel uğraşlar, ziyaret ve görüşmeler için faydalı olabilecek işler yapabiliriz. Ancak hemen öğle sonrasında daha sabırlı ve gerçekçi davranmak gerekiyor. Günün ilk yarısında iş açısından ciddi adımlar atmak yerine, başkalarının düşüncelerini almamız doğru olacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.