SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Aşk’ın menüsü Divan’da

Divan Otelleri ile Divan Pub, Divan Brasserie ve Divan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri; benzersiz tarifleri, nefis lezzetleri ve farklı programlarıyla çiftleri şık ve zarif bir ortamda ağırlamaya hazırlanıyor.

|

Divan Otelleri ve Restoranlarının aşk menüsü, damaklarda unutulmayacak bir tat bırakıyor. Bu özel günde, otellerde konaklama yapmak isteyen misafirler için birbirinden avantajlı seçenekler sunuluyor.

Divan Pub Erenköy, Divan Pub Ataşehir, Divan Brasserie Bebek, Divan Brasserie Beyoğlu, Divan Brasserie Kalamış ve Divan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerinde Sevgililer Günü’ne özel lezzetlerden oluşan bir menü sunuluyor. Başlangıç olarak somon gravlax, ara sıcak piramit ravioli, ana yemek olarak tavada mercan balığı veya milföylü fırınlanmış dana bonfile seçeneklerinin sunulduğu bu sıradışı menünün tatlı bölümünde ise, sıcak çikolatalı mousse yer alıyor. Kişi başı 165 TL olan bu özel tatları deneyimlemek için rezervasyon yaptırmak yeterli...

Divan Otellerinde, Sevgililer Günü’ne özel seçenekler

Taksim’in simgesi Divan İstanbul, Gayrettepe’nin buluşma noktası Divan İstanbul City ve Bodrum’un en güzel koylarından birinde yer alan butik otel Divan Bodrum’da; Sevgililer Günü’ne özel konaklama paketleri sunuyor. Divan İstanbul’da ve Divan İstanbul City’de 13 – 15 Şubat ile Divan Bodrum’da 6 – 15 Şubat 2015 tarihleri arasında geçerli olacak bu paketlerin içeriğine, dileyen misafirler Sevgililer Günü yemeğini de dahil edebiliyorlar.
Anadolu Yakası’nın şık oteli Divan İstanbul Asia, Sevgililer Günü için yine farklı bir program sunuyor. Otelin Roof katında deniz manzarası ve keman eşliğinde romantik bir akşam yemeği, konaklamalı ve konaklamasız paket seçenekleriyle misafirleri bekliyor. Keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyen çiftlere özel konaklamalı paketler içerisinde Sevgililer Günü yemeği, deniz manzaralı odada konaklama, ertesi gün alınacak brunch yer alıyor.
Güneşli’ye yeni bir soluk getiren Divan Suites İstanbul G Plus’da, Sevgililer Günü gala yemeği, konaklama ve ertesi gün brunch olanağının da dahil olduğu iki kişilik özel paketin fiyatı 520 TL olarak belirlendi. (KDV dahildir.) Konaklama yapmayıp yalnızca gala yemeğine katılacak misafirler için, Sevgililer Günü yemeği kişi başı 130 TL. Ertesi gün sunulacak brunch ise kişi başı 60 TL. (Tüm fiyatlara KDV dahildir.)

Başkentin gözde oteli Divan Ankara bu özel gün için, Divan şefleri tarafından hazırlanan lezzetli bir menü sunuyor. Divan Pub’da sunulan ve kişi başı 169 TL olan bu lezzetli akşam yemeği haricinde, Sevgililer Günü’ne özel konaklama paketi seçenekleri de yer alıyor. İki kişilik konaklama, Sevgililer Günü Yemeği, konaklama yapılan odada özel meyve buketi ile köpüklü şarap ikramı ve geç kahvaltı olanağını içeren paketin iki kişi fiyatı 649 TL. Yalnızca konaklama ve geç kahvaltı imkânından faydalanmak isteyen misafirler için ise, özel paket fiyatı iki kişi 269 TL olarak belirlendi. (Fiyatlara KDV dahildir.)

16. yy’da bir kervansaray olarak inşa edilen ve restore edilerek 19 odalı bir butik otele dönüştürülen Divan Çukurhan’da; Sevgililer Günü için farklı konaklama seçenekleri sunuluyor. Her odası farklı bir tarzda dekore edilmiş otelin konaklama paketleri kişi başı 289 TL’den başlıyor. Butik otelin içerisinde yer alan Çengelhan Brasserie’de ise canlı müzik eşliğinde benzersiz bir akşam yemeği, romantik çiftleri bekliyor.

Bursa’nın şık oteli Divan Bursa, misafirlerine konaklamalı ve konaklamasız paketler sunuyor. Sevgililer Günü yemeği, canlı müzik eşliğinde Divan Pub’da gerçekleşiyor. Limitli yerli içkinin de dahil olduğu özel menünün kişi başı fiyatı 135 TL.den başlıyor.

Eskişehir’in zarif iş oteli Divan Express Eskişehir, Sevgililer Günü için misafirlerine farklı konaklama paketleri sunuyor. İki kişilik tek gece konaklama paketi 54 Euro, iki kişilik 2 gece konaklama paketi 83 Euro ve iki kişilik 3 gece konaklama paketi ise 104 Euro. (Tüm fiyatlara, ertesi gün alınacak brunch ve KDV dahildir) Özgün menüsüyle Sevgililer Günü Yemeği ise Divan Pub’da gerçekleşiyor. Canlı müziğin eşlik edeceği bu özel menünün fiyatı kişi başı 200 TL.

Gaziantep’in görkemli iş oteli Divan Gaziantep, Sevgililer Günü’nde İpekyolu manzaralı odalarda konaklama yapmak isteyen misafirleri için, özel konaklama fiyatları sunuyor. İki kişilik konaklama, odaya Sevgililer Günü özel ikramları ve ertesi gün kahvaltı olanağının bulunduğu özel paketin kişi başı fiyatı 85 Euro. (Fiyatlara KDV dahildir.)

Şık dekorasyonuyla beğeni toplayan Divan Suites Gaziantep’te ise, misafirlere benzersiz bir menü sunuluyor. Cafe Divan’da sunulan Sevgililer Günü Menüsü haricinde, iki kişilik konaklama ve ertesi gün kahvaltı olanağının da yer aldığı konaklama paketi ise 90 Euro. (Fiyatlara KDV dahildir.)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.