SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Aşkta kararsızlık var

Bugün ne yapılabilir ? Bugün iyimser ve olumlu bir mizaç içerisinde olmakla birlikte, ilişkilerimizde sıkışmışlık duygusu yaşayabiliriz.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün iyimser ve olumlu bir mizaç içerisinde olmakla birlikte, ilişkilerimizde sıkışmışlık duygusu yaşayabiliriz. Belki de duygusal beklentilerimizi gözden geçirmemiz yerinde olacak. İkilem içerisinde kalmak yerine daha samimi ve paylaşımcı olmaya bakalım.

Nelerden kaçınmalı ? Akşam saatlerinde duygusal beklentilerimizde daha hassas olabiliriz. Ayrıca bugünlerde ailevi konular, başkalarını koruma ve kollama isteği de var. Ailevi konular içerisinde daha duyarlı ve sorumlu bir tutum içine girmemiz gerekebilir. Şartlar kısıtlayıcı olsa da, gerçekçi davranacağız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.