SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Aşkta zorluklar var

Bugün Balık burcunda dolunay gerçekleşiyor.

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün Balık burcunda dolunay gerçekleşiyor. Böyle zamanlarda ilişkiler, karşılıklı konular çok daha hassas hale gelir. Daha fazla anlayış ve kabullenme içindeyiz. Ancak Venüs-Satürn karşıtlığı aşkta ve güzel şeyler bulma konusunda bazı engellerin ya da hoşnutsuzlukların yaşanabileceğini gösteriyor.

Nelerden kaçınmalı? Bugün beraberliklere odaklanabilir ve ilişkilerimizde bir muhasebe yapma gereği duyabiliriz. Duygusal açıdan etkiye çok açığız. Daha fazla cesarete ve kararlılığa ihtiyacımız olabilir. Beklentilerimizde gerçekçi olmaya bakalım. Belki olaylara biraz daha farklı bir yönden bakarak yeni bir anlayış kazanabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 8/ Süpürge  Önyargılardan kaçınmak gerekiyor. Bugün Maya takvimine göre Süpürge günündeyiz.  Yeni dengeler aramak gerekiyor.  Kendi kişisel konularımızdan vazgeçmemiz ve fedakarlıkta bulunma zorunluğumuz gerginliklere yol açabilir. Akışta ve esnek kalabilmeliyiz.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.