SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ay boşlukta

Bugün Ay saat 17:17’ye kadar boşlukta kalıyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Ay saat 17:17’ye kadar boşlukta kalıyor. Günün büyük bir bölümünde tam olarak kontrol edemediğimiz durumlar yüzünden bazı sıkıntılar ya da endişeler yaşanabilir. Gerek işte, gerekse sağlık ve organizasyon konularında daha sakin ve dikkatli olmaya bakalım. Akşam saatlerinde özellikle ilişkilerimizde daha hassas olabiliriz.

Nelerden kaçınmalı ? Akşam saatlerinde denge ve hoşluk yaratmak adına çok şey yapabiliriz. Yeni kararlar, değerlendirmeler de var. Bu saatlerde sosyal alanda başkalarından öğreneceğimiz çok şey de olabilir. Tavırlarımıza daha çok dikkat edilebilir. Bugünlerde karşılıklı konular, anlaşmalar ya da beklentiler kararlarımızı yakından etkileyebilir ya da bizi sürüncemede de bırakabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.