SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ayda 4 kilo verdiren tarçınlı süt karışımı

Ayda 4 kilo vermek istiyorsanız tarçınlı süt ile bunu başarabilirsiniz. İşte ayda 4 kilo vermenin sırrı zayıflatan tarçınlı süt karışımı

|

Sütteki protein metabolizmayı çalıştırır ve yağ yakımını hızlandırarak kilo vermeye yardımcı olur. Tarçın da hem zayıflatır hem de tatlı ihtiyacını gidererek tatlı krizini önler.

Tarçın ve sütün birlikte tüketilmesiyle ayda 4 kilo verilebileceği sık sık dile getirilmektedir.

Öğünleri azaltıp, tatlıdan uzak durup, bol meyve ve sebze tüketerek ve bilhassa akşam 8'den sonra yemek yemeyi keserek tarçınlı süt tüketiminin etkisini görebilrisiniz.

1 bardak az yağlı sıcak süt ve 1 tatlı kaşığı tarçını karıştırıp ikindi vaktinde ara öğün olarak ve gece yatmadan önce bu karışımı içerseniz metabolizmanız hızlanacaktır. Günde 2 kez içeceğiniz tarçınlı süt ile ayda 4 kilo verebilrisiniz.

İstediğiniz her şeyi yiyerek bunu başaramayacağınızı ve herhangi bir diyeti denemeden önce bir uzmana danışmanızı eklemekte fayda var.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.