SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Babalar Günü Hediye Seçenekleri

Haziran ayının gelmesiyle birlikte babalar günü için gün saymaya başlamıştık. Günler öncesinden hediye alışverişlerine çıkanların yanı sıra halen hediye arayışında olanlar olabilir. Sizler için alternatif olabilecek bazı fikirler sunuyoruz.

|

Değerlendirilebilecek fikirler doğrultusunda İstanbul Shopping Fest 2012 kapsamında bir çok markanın düzenlediği kampanyalarda unutulmamalı. Halen çok geç kalmadınız. Babalar gününüz kutlu olsun!.

Babalar gününe özel indirimler ve birçok alternatif sunan markalar, ayrıca İstanbul Shopping Fest kapsamında yapılacak alışverişler doğrultusunda da oldukça uygun alternatifler sunuyor.  Her sezon şıklık ve kaliteyi yeniden yorumlayarak koleksiyonlarında birleştiren Calvin Klein Babalar Günü’nde en özel varlıklarımızdan babalarımızı sevindirebileceğimiz birbirinden şık alternatifler sunuyor. Üç farklı koleksiyon ile Babalar Günü’nde mağazalardaki yerini alacak olan ck saatler hem klasik dokunuşları hem de modern detayları ile babalarımızın gönlünü feth etmeye hazırlanıyor.

 

Babanıza sevginizi göstereceğiniz en özel gün yaklaşırken, hala ne alacağınız konusunda kararsız mısınız? Stil sahibi, dinamik babalara yaz başlarken en güzel Babalar Günü hediyesini verin.  Seçenekleriniz arasında, Calvin Klein, CK ve Calvin Klein Jeans adlı 3 farklı koleksiyonla bu yazı karşılayan Calvin Klein, hayranlık uyandırıcı modelleriyle sizleri bekliyor. Calvin Klein Jeans’ın genç ve dinamik modelleri neon renklerle dans ederek babanızı canlanmaya davet ederken, Calvin Klein koleksiyonunda “Mad Men” ve “Pan Am” gibi dizilerin de etkisiyle ortalığı kasıp kavuran 1950’li ve 1960’lı yıllar modasını günümüze taşıyan modeller göze çarpıyor. Geçtiğimiz haftalarda Bağdat Caddesi'nde mağaza açan Cerutti'de çantaları ve aksesuarlarıyla Babalar Günü'nde hediye alternatifleriniz arasında yer alabilir.

 

Spor şıklığı tercih eden babalar için, daha renkli hediyeler seçmek isteyenlerse Mango, Zara, Topman, Elle gibi markalardan yana şansını kullanabilir. Yaz sezonunun en renkli modelleriyle bezenmiş vitrinler, her daim genç hisseden babalar için de tercih edilebilir gibi gözüküyor.

Farklı hediye alternatifleri için galeriye göz atmanızı da tavsiye ediyoruz.  

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.