SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Babanızı ne kadar önemsediğinizi gösterin

Babalar Günü'nde babanıza, onu ne kadar önemsediğinizi hissettirin. Çarpıcı renklerdeki çelik ve alüminyum kasaları ve sunduğu yeni kordon seçenekleriyle babanıza uygun bir Apple Watch seçeneği elbet vardır.

|

•Apple Watch ile önemli hiçbir bilgi babanızın bileğinden kaçmasın.

Apple Watch doğrudan bileğinizde olduğu için, bildirimleri çok daha hızlı ve pratik bir biçimde alabilirsiniz. Önem verdiğiniz kişiler veya uygulamalardan bir bildirim geldiğinde, bileğinizde hafif bir dokunuş hissedersiniz. Ve en uygun yanıtı anında gönderebilirsiniz. İşte bu kadar basit.

•Fitness uygulamalarıyla babanızın zinde ve sağlıklı kalmasına yardım edin.

Apple Watch gün boyunca antrenmanlarınızı ölçer, aktivitelerinizi izler ve daha sağlıklı alışkanlıklar kazanmanız için sizi teşvik eder. Böylece daha iyi bir yaşam sürmenizi sağlar. Bazılarımız koşmayı, bisiklete binmeyi veya spor salonuna gitmeyi sever. Bazılarımız ise gün boyu aktif olmak ister. Apple Watch, her gün kullanabileceğiniz bir aktivite izleyicisinin yeteneklerini üst düzey bir spor saatinin özellikleriyle birleştirerek herkese hitap ediyor. Çünkü tümü, hayatımızın önemli bir parçası.

•Apple Watch ile kalbinizin sesini dinleyin, sağlık durumunu izleyin.

Apple Watch, kalp atış hızınızı takip eder ve genel sağlık durumunuz hakkında daha bilinçli olmanıza yardımcı olur. Ölçülen bilgileri özelleştirebilir ve hedeflerinize göre kişiselleştirilmiş yeni uygulamalar ekleyebilirsiniz. Böylece, sağlığınız hakkında daha net bilgiler alabilirsiniz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.