SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Baharın keyfini onunla çıkarın

Açık hava tutkunlarının vazgeçilmez markası Columbia 2015 İlkbahar- Yaz koleksiyonunu macera severlerin beğenisine sunuyor.

|

Teknoloji ve şıklığı bir arada sunan Columbia ürünleriyle doğanın uyanışına tanıklık edin. Tasarım ve teknolojinin mükemmel harmanıyla hem açık hava aktivitelere hem de şehir hayatına uyum sağlayabilen Columbia ürünleri, baharın tadını doyasıya çıkarmanızı sağlıyor. Terin vücuttan hızla buharlaşarak atılmasını sağlayan Omni- Wick nem transfer teknolojisi macera severlere konfor ve şıklığı bir arada yaşatıyor. Omni-Tech teknolojisine sahip su geçirmez yağmurluk ve ayakkabılar ise bahar aylarının değişken hava koşullarında Columbia tutkunlarına rahatlıktan ödün vermeden doğanın keyfini yaşama imkanı sunuyor.

Columbia 2015 İlkbahar- Yaz koleksiyonu Mart ayından itibaren Columbia mağazalarında ve www.columbia.com.tr’de satışa sunuluyor.

.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.