SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bakan Hikmet Uluğbay gibi

Devlet Bakanlığı döneminde hakkında “görevi kötüye kullandığı” yönünde iddialar çıkan Hikmet Uluğbay, 6 Temmuz 1999’da Ümitköy Beta sitesindeki evinde intihar girişiminde bulunmuştu

|

Çene altından girerek burnundan çıkan mermi, Uluğbay’ın beyninde hiçbir tahribat yapmamıştı. Uluğbay’ın zihninde ve algılamasında da hiçbir etki bırakmayan yaralanma sonrası Uluğbay yaşantısını normal bir şekilde sürdürmüştü.

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.