SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Balık Burcunun Taş Rengi Nedir? Değerli Taşları Nelerdir?

Derin ve oldukça duygusal olan balık burçlarının kendilerine has özel taşları bulunmaktadır. Sıklıkla akuamarine ve amestist gibi taşlar balık burçları için ideal olan taşlardandır. Balık burcu taşı, balık burçlarına dinginlik, huzur ve sakinlik verir. Sizler için balık burcunun taş rengi ve değerli taşları hakkında bulunan bütün bilgileri detaylı bir şekilde derledik.

|

Balık burcu olan kişiler genel olarak sıcakkanlı ve uyumlu kişilerdir, balık burcu taşları özellikler balık burcu kişilerin ruhsal olarak daha iyi hissetmesine yardımcı olur.

Balık Burcunun Taş Rengi Nedir?

Balık burcu taşlarının rengi sıklıkla mor tonların da olmaktadır. Bununla beraber gümüş, yeşil ve mavi renkleri de balık burcu taşları renkleri arasındadır. Balık burcu taşları, balık burcuna iyi şans getiren ve uyumlu olmalarında yardımcı olan taşlardır. Özellikle sezgisel yetenekleri artırır. 

Balık Burcunun Değerli Taşları Nelerdir?

Balık burcu taşı akuamarindir. Akuamarin özellikle kişiye öngörü, sezgi ve şans getirmesi ile bilinir. Akuamarin taşının diğer bir özelliği ise zekayı geliştirme özelliğidir. Akuamarin taşı haricinde balık burçlarının kullanabileceği taşlar ise şu şekildedir;

Ametist

Akik 

Safir

Balık burcu bireyleri son derece zarif, şefkatli, nazik ve duygusal kişilerdir. Kalpleri hep açıktır ve sürekli hayata iyi olarak bakarlar. Sürekli empati kurma yetenekleri ile bilinirler. Oldukça uyumlu ve olumlu insanlardır. Bundan dolayı akuamarin taşı tam olarak balık burcunu temsil eden taşlardır. Balık burcu taşlarının birçok özelliği ve faydası bulunmaktadır, bu faydalar ise şöyledir;

Akuamarin parlak bir taştır, balık burcu kişilere canlılık ve zindelik verir, balık burcu kişilerin daha cesur olmasın ve sadık olmasına yardımcı olur.

Ametist taşı ise balık burcunun daha pozitif düşünmesine yardımcı olan taşlardan biridir, balık burcunun daha hızlı hareket etmesine yardımcı olur, olumlu durumlar içerisine girmesini sağlar ve birçok balık burcu kişi tarafından ametist taşı şans taşı olarak bilinir.

Safir taşı yapısı gereği saflığı ve sadeliği temsil eder özellikle titiz olan balık burçları için ideal taşlardan biridir, ruhsal olarak balık burcunun daha iyi hissetmesine yardımcı olur.

Mavi akik taşı ise özellikle hırslı yapısı bulunan balık burcu kişiler için sakinleştirici özelliğe sahiptir, kişilerin kendini geliştirmesine yardımcı olur, duygusal olan balık burçlarının duygularını dengeler ve olaylara daha dengeli bakmasına yardımcı olur.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.