SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Balık’ın duyarlılığı

Balık’ın duyarlılığı

|


       Yeni hafta Balık burcundaki Ay’la başlıyor. Bu burç sınırları ve rasyonel dünyayı aşan, duygularını tanımlamakta zorlanabilen, duyarlı özellikler gösterir. Balık burcundaki Ay, güne gölgesini bırakıyor. Bugün olayları mizahi yönden de görebilmeli ve kuralların mahkûmu olmamaya bakmalısınız. Balık sezgilerimizi güçlendiren, başkalarının duygusal hayatlarına da ilgi ve karşılıksız destek görebileceğimiz zamanlar getiriyor.
       Öğleden sonra saatlerinde Ay, İkizler burcundaki Jüpiter’le kare açı kuracak. (14:46) Bu saatlerde duygularımızı coşkun biçimde ifade edebilir, hatta aşırılıklara kaçarak yanlış anlamalara da yol açabiliriz. Kendi görüşlerimiz dışında da doğrular olabileceğini görmeye çalışmalıyız. Daha geç saatlerde ise Ay bu kez Pluto ile kare açı yapacak. (20:09) Bu saatleri dikkatle izleyelim çünkü aşırı noktalara kaçmak, ilişkilerimizde fazlasıyla kurcalayıcı olmak ve küçük çaplı tartışmalar, duygusal açıdan yıpratıcı olabilir. Mars ve Uranüs arasındaki huzursuz açı bugün de devam ederken, yüksek enerji kontrol edilemezse, kimi kazalara ve tatsızlıklara eşlik edebilir. Özellikle teknoloji ürünleri, elektrikli aletler bu konuda dikkat çekici olabilir.

       web: www.hakankirkoglu.com Faks: 287 74 37 e-mail: kirkoglu@superonline.com

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.