SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Başbakan ‘3 çocuk’ istedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün dünya evine giren milli futbolcu Emre Belözoğlu ve eşine, çocuk yapmaları yönünde tavsiyede bulundu

|

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu, Tuğba Gürevin ile önceki akşam İstanbul Swissotel’de gerçekleştirilen törenle evlendi.
İçki servisinin yapılmadığı düğüne Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra, Devlet Bakanı Murat Başeskioğlu, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Futbol Federasyonu Asbaşkanı Lütfi Arıboğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, futbolcular Alex De Souza, Selçuk Şahin, Gökhan Gönül, Tümer Metin, Rüştü Rençber, Uğur Boral, Mustafa Doğan, Okan Buruk, eski futbolcular Tayfur Havutçu, Arif Erdem, Hakan Ünsal, Bülent Korkmaz, Hakan Şükür ile sanat dünyasından Acun Ilıcalı, Demet Akbağ ve eşi Zafer Çika’nın da aralarında bulunuğu 750 davetli katıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı nikâhta çiftin şahitliklerini, Başbakan Erdoğan, Aziz Yıldırım, Fatih Terim ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ yaptı. Emre ve eşine mutluluk dileyen Başbakan Erdoğan, sık sık halka da tekrarladığı gibi genç çifte çocuk konusunda kararlı olmaları için tavsiyelerde bulundu. Erdoğan, evlilik cüzdanını geline verirken, “Sizden 3 çocuk istiyorum” dedi.

Galatasaray’dan tepki

Sarı-Kırmızılı yönetim, Fenerbahçe forması giyen eski futbolcuları Emre Belözoğlu’nun önceki günkü düğün törenine protesto ederek katılmadılar. Milli futbolcunun davet göndermesine karşın G.Saray Başkanı Adnan Polat ve ekibinin, geçtiğimiz günlerde yaşanan diyaloglardan duydukları rahatsızlık nedeniyle böyle bir karar aldığı belirtildi.

Arda ve Sabri geldi

Polat’ın ve yönetim kurulunun katılmadığı törendeki ilginç detaylardan biri de ‘çiçekli’ protestoydu. Belözoğlu’nu Galatasaray’a kazandıran isim olarak bilinen yönetici Adil Emecan’ın törene gönderdiği çiçeğin üzerinde G.Saray yöneticisi yerine Zeytinburnu Eski Belediye Başkanı ifadesinin bulunması, futbolcuya karşı bir tavır olarak yorumlandı. Emre’nin nikâh törenine G.Saray futbol takımından sadece Arda Turan ve Sabri Sarıoğlu katıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.