SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Beklemedeyiz

Bugün Boğa burcunda ilerleyen Ay olayların oldukça yavaş ve bekleme yaratabileceğini anlatıyor.

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün Boğa burcunda ilerleyen Ay olayların oldukça yavaş ve bekleme yaratabileceğini anlatıyor. Böyle zamanlarda şansımızı aşırı zorlamamalıyız. Ay’ın önünde açı olmaması yönsüzlük ve kararsızlık getirmekte. Daha çok bitişler ve sonlanmalar dikkat çekmekte. Ancak niyet ve düşüncelerimize son şeklini verebiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Yeniay öncesinde pek çok şey belirsiz olabilir. Bu nedenle daha çok günlük ve önemsiz işlere zaman ayırmak daha iyi olacak. Belki daha çok hazırlık gerektiren konulara odaklanabiliriz. Yaklaşmakta olan yeniay ise birkaç gün içinde daha girişimci olabileceğimizi anlatıyor. Sabırlı olalım.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 8/Tavşan Bugün oldukça esnek ve yenilikçi olabiliriz. Ancak bizi huzursuz ve endişeli kılan, tutarsızlıklara yol açabilecek durumlarla da karşılaşabiliriz. Niyetlerimizde daha gerçekçi olalım.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.