SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Beraberliklerimizi geliştirebiliriz

Bugün ne yapılabilir ? Bugün özellikle öğle saatlerinde ilişkilerimizi, beraberliklerimizi geliştirmek açısından uygun fırsatlar var.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün özellikle öğle saatlerinde ilişkilerimizi, beraberliklerimizi geliştirmek açısından uygun fırsatlar var. Aşkta ve keyif veren konularda olumlu bir tutum içinde olabiliriz. Aynı zamanda yabancılarla ilişkiler ve yolculuklar da pozitif sonuçlar verebilir. Ancak Ay’ın küçülmekte ve bu bizi daha sabırlı olmaya yöneltmekte.

Nelerden kaçınmalı ? Bugünlerde tamamlanma aşamasında olan çok şey olabilir. Aynı zamanda gizli kalan şeyler de gündeme gelebilir. Hafta sonu yaklaşırken aşkta ve arkadaşlıklarda daha hassas olabileceğimiz gelişmeler yaşanabilir. Saat 21:26-21:24 arasında sohbetler, toplantılar ve bizi sevdiklerimizle daha mutlu edebilecek olanaklar yakalayabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.