SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Biberon alırken dikkat edilecekler!

20 yıl önce tek bir çeşit biberon vardı. Ancak günümüzde pek çok maddeden biberon imal ediliyor. Bu nedenle seçim yaparken dikkatli olmak gerekir. İşte iyi bir biberonun özellikleri…

|

Bebeğinizin için biberon seçmek çok önemlidir. Uzunca bir süre temas edeceği biberonlar kesinlikle kaliteli olmalıdır. Plastik ve cam biberonlar seçenekler arasındadır. Cam biberonlar kırılabileceği gerekçesiyle pek sağlıklı görünmeyebilir. Ancak plastik olanlar da kırılmasa dahi zehirli kimyasal geçişine neden olacağından sık sık değiştirmek gerekir.

Cam biberon alacaksanız, çok dikkatlice incelemeniz gerekir. En ufak bir kırık veya çatlakta değiştirmenizi öneririz.

Biberonun ağızlık kısmı da çok önemlidir. Minik bebeğinizin ağzına uymalı ve tahriş etmemelidir. Çok ufak olduğunda ise rahat emmesine engel olacaktır. Bu nedenle önce yalancı meme ile boyutlarını belirleyip, ona uygun bir biberon alabilirsiniz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.