SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bi'kutumutluluk

Mutluluğun anahtarının, küçücük şeylerden keyif almak olduğunu düşünen tüm kadınlar için tasarlanan bi’kutumutluluk...

|

Bi’kutumutluluk, kadınlara yönelik, her ay farklı bir konseptte, içinde farklı tasarım ürünlerin bulunduğu «sürpriz» bir kutu servisidir. Özellikle kadınların sürprizlerden hoşlanması ve ‘Başkasının sana yapmasını beklemeden sen kendine sürpriz yap!’düşüncesinden yola çıkan bi’kutumutluluk, her ay küçük mutluluklarla dolu bir kutu tasarlayarak abonelerini mutlu etmekte.

Yalnızca kadınların kendilerine ve sevdiklerine alabilecekleri bir sürpriz değil, aynı zamanda hediye seçmekte zorlanan erkeklerinde sevdiklerine bir ay değil her ay gönderebilecekleri bir hediye alternatifi sunmakta.

Kendini, hayatına değer katan insanları, yaptıklarını, sahip olduklarını seven ve mutluluğun anahtarının, küçücük şeylerden keyif almak olduğunu düşünen tüm kadınlar için tasarlanmakta bi’kutumutluluk...

Aylık 100 kutuyla başladığı e-ticaret dünyasında Bikutumutluluk bugün, ayda 2000-3000 abonesi olan alternatif bir hediye sitesi olmayı başardı.

Sürpriz kutu servisi olan bi’kutumutluluk, ilk kutu sahibine ulaşana kadar, sürpriz etkisini yok etmemek için, kutu içeriklerini açıklamaz. Kutular tüm kullanıcılara ulaştıktan sonra kutu içeriği Bikutumutluluk.com’da ve sosyal medyada (@bikutumutluluk) yayınlanır.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ekip, özellikle etkili oldukları Instagramda bugün itibariyle 55K takipçili, popüler bir marka olmayı başardı.

Kullanıcı, Bikutumutluluk.com’dan kendine uygun paketlerden birini seçer ve kendisine uygun ödeme seçeneğiyle (havale, kredi kartı ile) işlemini tamamlar.

Her ayın başında, belirlenen bir günde, kargolanacak olan siparişini beklemeye başlar.

Aralık 2014’ten itibaren bugüne kadar her ay bir kutu olmak üzere toplamda 17 kutu çıkaran ekip, Haziran ayında 2 kutu ile sevenlerini mutlu etmeye hazırlanıyor:

-Haziran başında çıkacak olan ‘NEON’ kutusu,
-Babalar günü için özel olarak tasarlanan ‘KAHRAMANIMBENİM’ kutusu

‘NEON’ kutusu 1 Haziran’da, Babalar günü için özel olarak tasarlanan ‘KAHRAMANIM BENİM’kutusu ise 15 Haziran’da Sürpriz olarak abonelere gönderilmeye başlanacak!

Bi’kutumutluluk, tasarım geçmişi olan 3 kişi tarafından kuruldu: Ayşe Şimşekci, Merdol Başer ve Aslıcan Aydın.

Ayşe ve Aslıcan ODTÜ’de Endüstri Ürünleri Tasarımı okuduktan sonra Politecnico di Milano’da servis tasarımı üzerine yüksek lisanslarını yaptılar; Merdol ise İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsünde Mimarlık okuduktan sonra Politecnico di Bari’de yüksek lisansını tamamladı. 2014 yılına kadar Milano’da yaşadıktan sonra Türkiye’ye dönen üçlü, Avrupa’da gördükleri sistemlerden ilham alarak ve tasarımcı kimlikleriyle profesyonel becerilerini birleştirerek bi’kutumutluluk’u yarattılar. Üç kişi olarak başladıkları bu serüvende, birinci yılın sonunda 8 kişilik mutlu bir ekiple çalışmalarını sürdürüyorlar.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.