SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bir bayram klasiği: Eyüp Sabri Tuncer Klasik Limon Kolonyası

ürk koku tarihinin ana kahramanlarından Eyüp Sabri Tuncer, Klasik Limon Kolonyası ile bu yıl da Ramazan Bayramı’nda evlerin vazgeçilmez misafiri olacak.

|

Bir şekerleme ile birlikte misafirlerimize kolonya tutmuyorsak o bayram bayram değildir. Türk koku tarihinin ana kahramanlarından Eyüp Sabri Tuncer, Klasik Limon Kolonyası ile bu yıl da Ramazan Bayramı’nda evlerin vazgeçilmez misafiri olacak. Geçmişten günümüze değişmeyen bir geleneğin öncüsü olmaya devam eden Eyüp Sabri Tuncer Klasik Limon Kolonyası bayrama ferahlık katacak.

Bayram demek buluşma demek, küçük bir seker ve kolonya ile gönül alma demek… Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala alışveriş listemizin üst sırasında kolonya yer alır. Herhangi bir kolonya değil, klasik limon kolonyası olmasına önem verilir.

94 yıldır Klasik limon kolonyasına adını veren Eyüp Sabri Tuncer’in, limon ağaçlarının serinlik veren olgun meyveleri ile uyandırıcı ve ferahlatıcı etkisini gün boyu hissettiren geleneksel limon kolonyası, geçmişten bugüne değişmeyen bir geleneğe öncülük etmeye devam ediyor.

Ramazan Bayramı’nda misafirlerinize, günün her saatinde iyi hissettiren Eyüp Sabri Tuncer Klasik Limon Kolonyası’nın ferahlığını sunun. Üst notalarında limon, portakal ve bergamot, orta notalarında limon çiçeği, transparan çiçekler ve alt notalarında limon kabuğu, fresh notalar ve misk kokularının hissedildiği Eyüp Sabri Tuncer Klasik Limon Kolonyası bu bayram da evlerin vazgeçilmezi olacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.