SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bizi çalışmak kurtarır

Bizi çalışmak kurtarır

|


       Söz, Anton Çehov’un bir oyunundan ve içinde bulunduğumuz günü çok iyi tanımlıyor. Bugün ilk dördün. Dördünler Astroloji’de olayların hızlı geliştiği önemli dönemeçlere, köşelere benzetilebilir. Bu tür zamanların bir kriz yaratmasını dilemiyorsanız elinizdeki işlere sıkıca sarılmanız gerekir. Bugün çok iş yapabilir, verimli olabiliriz. Dördünün etkisi özellikle hemen öğleden sonraki saatlerde güçlü bir şekilde kendini ifade edecek. Bu arada birkaç gündür süregelen Mars = Jüpiter-Pluto etkisinin hâlâ devam ettiğini ve güne yoğun fiziksel çaba, çatışma ve tartışma ortamı getirebileceğini söylemeliyiz. Aşırılıklara karşı daha akılcı ve objektif olmak gerekiyor. Günün geç saatlerinde oluşan Ay - Satürn gergin açısı, duygusal hayatımıza durgunluk ve kendini kısıtlama isteği getirebilir.

       Okurlara Yanıtlar: Kısmet Çavdaroğlu
       Gökharitanızda Yengeç burcu yükseliyor ve Ay’ınız da Aslan burcunda Pluto ile birleşmekte. Haritanızda Aslan burcu çok baskın durumda. Bu burcun özellikleri yanında Yengeç’in duyarlılığını ve duygusal cömertliğini de taşıyorsunuz. Bu arada Ay-Pluto ilişkisi yoğun, dikkat çekmek isteyen, duygusal hayatınızda şiddetli tepkiler verebilen bir yön de yaratabilir. Çok rahat karar aldığınız söylenemez. Özellikle detaylara aşırı takılmanız ve şüphe çekmeniz sizi zora sokabilir. 2001 yılının ikinci yarısı ve 2002 yılı size oldukça değişik fırsatlar, gelişme olanakları getirebilir.

       web: www.hakankirkoglu.com Faks: 287 74 37 e-mail: kirkoglu@superonline.com


© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.