SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır, Nasıl Kadınları Sever?

Her burcun birbirinden farklı özellikleri bulunmaktadır. Bu burçlardan birisi de Boğa burcudur. Boğa burcunun özellikleri ile birlikte erkeklerinin nasıl bayanlardan hoşlanacağı da merak konusu olmaktadır. Peki, boğa burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır, nasıl kadınları sever? Sizlere boğa burcu erkekleri hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.

|

20 Nisan ile 20 Mayıs tarihleri arasında doğan kişiler boğa burcu olarak bilinmektedir. Boğa burcu erkekler genellikle inatçı, çalışkan hareketli ve sakin yapıları ile bilinmektedir. Kızdığı zaman inatçı olan boğa burcu erkekleri hiçbir şekilde düşündüklerinden ödün vermezler.

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Boğa burcu erkekleri evine bağlı ve uyumlu eşlerdir. Bunun dışında çocukları ile arasında sıcak bir bağ vardır ve iyi bir babadır. Fakat boğa burcu erkeklerinin kadınlardan beklediği bazı beklentileri bulunmaktadır. Bazı özelliklere sahip kadınlardan hoşlanırlar. Bu özellikler şunlardır:

- Boğa burcu erkeği güzel yemek yapan kadınlardan hoşlanırlar.

 - İştahlı ve yemek yemeği seven boğa burcu erkekleri güzel ve zarif sofralardan hoşlanırlar.

 - Boğa burcu erkekleri kendisi ile ilgilenen ve modayı takip eden kadınlardan hoşlanırlar. Toplum içerisinde güzel hareket eden, çevresi olan ve iletişimi güçlü olan kadınlar her zaman ilgisini çeker.

 - Boğa burcu erkekleri iletişimi güçlü kadınlardan hoşlanır.

 - Boğa burcu erkekleri uç noktalardan hoşlanmazlar. Mantıklı ve ayağı yere basan boğa erkeği kendisinin de yönettiği kadın ister.

 - Boğa burcu erkeği kendisine akıl danışılmasını ister. 

 Boğa Burcu Erkeği Nasıl Kadınları Sever?

Boğa burcu erkekleri genellikle terazi, balık ve yengeç burcu kadınları ile anlaşırlar. Özellikle bu burçlardaki kadınların onları daha iyi anladıklarını düşünürler. Boğa burcu erkekler için kadınların naif ve zarif olmaları gerekir. Bu nedenle boğa burcu erkekleri zarif kadınlardan hoşlanırlar. 

Bunlar dışında boğa burcu erkekleri güzel giyinen, modayı takip eden ve güzel yemek yapan kadınlardan çok hoşlanırlar. Başarılı olduklarını vurgulayan kadınlar boğa erkekleri için her zaman ilgi çekici olmuştur. Boğa erkekleri her zaman kendisinin anlatılmasından çok hoşlanır ve kendi hakimiyet kurduğu bir ilişkiyi yönetmeyi sever. Bu nedenle bu duruma ayak uyduran kadınlardan da her zaman çok hoşlanırlar.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.