SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Boğa Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır, Nasıl Erkekleri Sever?

Venüs gezegeninin yönettiği bir burçtur. Toprak grubuna aittir. Boğa burçları hedefleri doğrultusunda ilerlemeyi çok severler. Dikkatlerini çok kolay toplayabilirler. Hedeflerine tamamen kendilerini adarlar. Kontrol etmeyi çok severler. Sahip olma güdüsü onlarda hep vardır. İşte, tüm detaylar.

|

21 Nisan - 21 Mayıs arası doğanlar boğa burcudur. Uğurlu taşları elmastır. Boğa kadınları pembe gülleri çok severler. Bu onları etkileyebilir.

Boğa Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Sakin ve kendinden emin erkeklerden hoşlanırlar. Aşırı erkeklerden uzak dururlar. Yanlış evliliklere sürüklenebilirler. Sakin ve sessizlerdir. Fakat çok derin ve duygusal bir iç dünyaları vardır. Boğa kadınları ses tonu güzel erkeklerden hoşlanırlar. Sanat ve güzelliği çok severler. Sadakat onlar için çok hassastır. Karşılarındaki insandan en büyük beklentileri budur. Kendilerini bu anlamda güvende hissetmek isterler. Aldatılmak onların korkulu rüyalarıdır.

Boğa Burcu Kadını Nasıl Erkekleri Sever?

Sevdikleri ve aşık oldukları erkeklerle evlenmeye çalışırlar. Hiç şikayet eden kadınlar değillerdir. Çok sorumluluk sahibidirler. Karşısındaki erkeklerden de bunu beklerler. Anne olmak onların evlenmelerindeki en önemli nedendir. Eviyle bütünleşen kadınlardır. Baba olabilecek ve ailesine bağlı erkekleri severler. Mutfakta iti olan erkekler onları çok etkiler.

Boğa Burcu Kadını Hangi Burçla Aşk Yaşamalı?

Her zaman aşık olacakları günü beklerler. Aşkın özlemini çekerler. Onlar için en iyi burç oğlak burcudur. Oğlak burcunun sakin yapısıyla harika bir uyum yakalayacaklardır. Terazi ve Aslan burçlarıyla da iyi anlaşırlar. İkizler, Yay ve Kova'yla ise asla anlaşamazlar. Bu burçlarla aşk yaşayamazlar. Boğa burcunun kendinden emin tavırları vardır. Boğa burcu başına buyruktur. Kendi kararlarını verirler.

Boğa Burcu Aşk Hayatı Nasıldır?

Boğa burcu kadını tüm burçların en güveniliridir. Sadakat onlar için en önemli kişilik özelliğidir. Boğa kadını pratik düşünürler. Aşk hayatları hakkında çok fazla düşünürler. Hayatlarındaki her insan ile ciddi düşünürler. Kendilerini her anlamda güvende hissetmek isterler. Çok kıskanç burçlardır. Eşlerini sahiplenirler ve kısıtlarlar. Erkek arkadaşlarına kendilerinin değil de başka bir ilgisinin olduğunu hissettiklerinde, gerçekten sahiplenici ve kıskanç olurlar. Boğa burcundaki kadın kıskançlık krizlerine çok kolay girerler. Eğer eşleri aldatılırlar ise çok üzülürler.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.