SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Boğa’da yeniay var

Bugün ne yapılabilir ? Bugün saat 15:16’da Boğa burcunda yeniay gerçekleşiyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün saat 15:16’da Boğa burcunda yeniay gerçekleşiyor. Uzun vadede sağlam olmasını istediğimiz konular üzerinde düşünebilir, planlar yapabiliriz. Bugün aynı zamanda güvenlik ve istikrar bulma arzusu ile daha kararlı hareket edeceğiz. Yeniaylarda planlarımızı yeniden şekillendirmemiz destekleniyor.

Nelerden kaçınmalı ? Ancak gün içerisinde çaba gösterilmesi, kararlı davranılması gereken durumlar da var. Sorumluluk üstlenmek durumunda olabiliriz. Saat 16:26-17:34 arasında tamamlanması gereken işler ve bizi daha ciddi düşündüren koşullar içindeyiz. Bugünlerde aklımıza gelen farklı düşünceleri, alternatif çözümleri göz ardı etmeyelim ve içimizdeki sese daha çok güvenelim.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.