SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Boğaz Turu Ne Kadar Sürer, Nereler Görülür? Fiyatları Nelerdir?

Boğaz turu İstanbul'a gidildiği zaman mutlaka yapılması gereken en önemli aktiviteler içerisinde gelir. Özellikle pek çok kişi bunun nasıl ve ne zaman yapıldığını merak ediyor. Peki Boğaz turu ne kadar sürer, nereler görülür? Fiyatları nelerdir tüm detayları ile derledik.

|

Harika bir gün geçirme imkanı sağlayan boğaz turu, aslına bakılırsa her gün yapılan aktiviteler içerisinde gelir. Diğer bir ifade ile her gün belli bir noktadan kalkış eşliğinde boğaz turu düzenlenir.

 Boğaz Turu Ne Kadar Sürer?

 Eminönü Kavaklar arasında yaz aylarında özellikle gün içerisinde iki sefer yapılmaktadır. Bu konuda 10.35 ile beraber 13.35 saatlerinde boğaz turu kalkışı gerçekleşir. Tabii kalkış yapılan yere bağlı olarak da farklı yerlerden bu durum sağlanır. Bu doğrultuda ortalama ise tam boğaz turu üzerinden 2 saatlik bir süre aktivite devam eder.

Boğaz Turunda Nereler Görülür?

 Boğaz turu ile beraber İstanbul'un birçok güzelliğini görme şansı bulunur. Bu konuda Galata Kulesi, Topkapı Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Çırağan Sarayı, Boğaziçi Köprüsü, Rumelihisarı, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Saranova yatı ve Kız Kulesi ile Anadolu Hisarı gibi daha birçok farklı yer öne çıkar.

 Boğaz Turu Fiyatları Nelerdir?

 Boğaz turu uzun Tur olarak 15 TL ve kısa tur olarak ise 12 TL miktar üzerinden gerçekleşir. 12 yaş altı çocuklar için ise bu miktar 6 TL olarak belirlenmiştir. Tabii aynı zamanda bu durum gidiş-dönüş olarak hem yetişkinler hem de çocuklar için alınabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.