SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bu Kış Ne Renk Kulaklıklar Moda?

Klasik siyah/beyaz kulaklıkların tarzınızı yansıtmadığını mı düşünüyorsunuz?

|

Nokia'nın kablosuz bağlantı imkanı da sunan renkli kulaklıkları, birbirinden canlı ve farklı renk seçenekleriyle, günlük hayatta tarzınızı tamamlayan bir aksesuarı andırıyor. Mavi, yeşil, pembe, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile BH-111 Bluetooth Stereo Kulaklık eğlenceli yönünüzü de açığa çıkarıyor.

Şıklığının yanında kullanımı kolay Nokia kulaklıkları klipsiyle giysinize ya da çantanıza tutturup müzik eşliğinde gezmenin tadını çıkarabilirsiniz. Telefonunuzdan müzik dinlerken gelen aramalara da her an her yerde kulaklığınızı kullanarak cevap verebilirsiniz.

Ergonomik tasarımlı kulaklıklar, arka plan gürültüsünü engelleme ve stereo ses gibi özellikler de sunuyor. Nokia Bluetooth Stereo Kulaklık BH-111, başka uyumlu cihazlar ile de kullanılabiliyor. Bluetooth aracılığıyla başka uyumlu telefonlara, müzik çalarlara ve diğer cihazlara kolayca ve kablosuz bağlanıp müziğinizi gittiğiniz her yere taşıyabilirsiniz.

Nokia Bluetooth Stereo Kulaklık BH-111'in tavsiye edilen perakende satış fiyatı (Kdv dahil) 69TL.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.