SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bugün doğanlar

Bugün doğanlar

|



Kendine güveni sonsuzdur. İş hayatında çok başarılı olur. Kendi yolunda gitmeyi tercih eder. Hedeflerine ulaşmayı kendisine hırs yapar. Ancak mutlu bir aile ister. Eğlence zamanı eğlenmeyi iyi bilir. Göründüğü gibidir. Rol yapmaya, el altından yapılan işlere alerjisi vardır. Kafasında kendisini kahraman gibi görür. Aile, arkadaş ve toplumda koruyucu rolü üstlenir. Yaptığı ürün ve hizmete eleştirel gözle bakarsa iyi bir kariyer yapabilir. İnsanları kendisinden bıktırmak istemiyorsa, coşkusunu kontrol altına almalıdır.
• Sayılar ve Gezegenler: "4" sayısı ve "Uranüs" yönetir. Etrafında olan biten her şeyi görür. Alışılmadık bir bakış açısına sahip olması ve kendine olan güveni nedeniyle fazla sevilmez. Gizli düşmanları vardır. Çift olan çeşitli şeylere ilgi duyar. İkizler, rastlantılar ve simetri gibi...
• Sağlık: Enerjik ve sağlıklıdır. Kendini kaptırıp, coşkusunun dozunu kaçırabilir. Sadece istediği şeyi yemek ister. Bahçe işleri ve doğa sporları gibi aktiviteleri yapması tavsiye edilir. Yağ ve şekere makul oranda sınırlama getirmelidir.
• Öneriler: Sizin kadar iyi yönetici olmayanlara sabır gösterin. Yavaş hareket edin ama çok çalışın. Ancak "Olur böyle şeyler" demeyi de öğrenin.
• Güçlü yanları: Coşkulu, iyi yönetici, dinamik.
• Güçsüz yanları: Herkese hükmeden, duygusal olarak kendinin farkında değil, kendine fazla güvenen.
• Bugün doğanlar: Uzay Gemisi'nde Kaptan Kirk'ü oynayan William Shatner, Alman 15. yüzyıl imparatoru Maximillian 1, Sırp asıllı müzisyen Goran Bregoviç, ressam Agnes Martin.
• Bu yıl sizi neler bekliyor?: Duygu ve düşünce arasında denge kurmakta biraz zorlanabilirsiniz. Sizi harekete geçiren pek çok neden var. İş hayatında yeni kararlar ve yüksek mücadele söz konusu. Duygusal alanda daha tutarlı ve sakin olmaya bakmalısınız.



web:
Faks: 287 74 37
e-mail:










© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.