SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bugün doğanlar

Bugün doğanlar

|



Candandır. Gündelik hayatta en basit bir şeyin yapılmasında dahi kendi kurallarını işletir. Süper organizasyonlar düzenlemede üstüne yoktur. Sinirli bir yapısı vardır. Sık sık yanlış anlaşılır. Estetik görünüme önem verir. Dans gibi fiziksel aktiviteler dengesini göstermede birebirdir. Cesurdur, inandığı şeyin peşinden gider. Çocuklarına tapar. Dini ve mistik konulara ilgi duyar.
• Sayılar ve Gezegenler: "3" sayısı ve "Jüpiter" tarafından yönetilir. Gururlu ve hırslıdır. Liderlik koltuğunu sever.
• Sağlık: Fiziksel ve ruhsal sağlığı için uzun süre yalnız kalması çok önemlidir. Aşkı kendi kuralları çerçevesinde yaşar. Fazla ilgiden hoşlanmaz. Hastalandığında kendi kendini özel metotlarla tedavi etmeyi tercih eder. Herkesin dayanamayacağı kendince bir rejim uygular. Bu çok zengin bir mönü değildir ama sağlıklı gıdalardan meydana gelir. Dans onun için en mükemmel fiziksel egzersiz ve eğlence yöntemidir.
• Öneriler: Kendinizi fazla üzmeyin. Başkalarıyla olan diyaloğunuzda esnek olun ve bağışlamayı öğrenin. Daha ince olmaya çalışın. Kendinizi daha iyi ifade etmek için çaba sarf edin.
• Güçlü yanları: Cesur, kendini ifade eden, dolaysız.
• Güçsüz yanları: Yanlış anlayan, antisosyal, diktatör.
• Bugün doğanlar: Sinema oyuncuları Timothy Dalton ve Matthew Broderick, Alman besteci Johann Sebastian Bach, İngiliz yönetmen Peter Brook, Rus besteci Modeste Mussorgsky, Türkolog Abbas Sayar.
• Bu yıl sizi neler bekliyor?: Derin deneyimler, duygusal temalar ve ilişkilere tutku getirmekte. Duygusal açıdan son derece hareketli ve bir o kadar da yorucu bir yıl olabilir. İntikam hissi ile hareket etmemeye bakın.




web:
Faks: 287 74 37
e-mail:










© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.