SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bugün doğanlar

Bugün doğanlar

|



Derin ve duygusaldır. Eğlenceyi sever. Dikkat çekicidir. Kolay incinir, kolay reddeder. Huzur içinde yaşamayı tercih eder. Hayatın hem kaliteli, hem de kötü yanını bilir. İçine döner ve gerçek ruhunu arar. Acının ne olduğunu iyi bilir. Empatisi gelişmiştir. Bu yüzden hizmet odaklı işlerde başarılı olur. İnsanlara karşı sempatik ve nazik yaklaşır. Her şeyden önce kendine saygılıdır. İdealisttir, maddeye önem vermez. Kişisel gelişimini sürdüremezse durgunlaşır. İç duygusal dünyalarını keşfetmesi onun daha hassas ve duygusal yapar. Kendisini ifade etmekten kaçmamalıdır.
• Sayılar ve Gezegenler: "1" sayısı ve "Güneş" yönetir. Hep birinci olmayı hedefler. Düşüncelerini ortaya koymakta da yine ilk olmak ister. Egosu güçlüdür. Romantik, parlak, duyarlı ve hayalci bir kişidir.
• Sağlık: Alerjik bir bünyesi vardır. Başkalarının negatif enerjilerine karşı hassastır. Kronik hastalıklarla başı derttedir. Sinir ve dolaşım sistemi hastalıklarından şikâyetçidir. Konforuna düşkündür. Beslenmesine dikkat etmelidir. Tahıl, taze sebze, düşük kalorili süt ve et tüketmelidir. Düzenli fiziksel egzersiz yapmalıdır. Özellikle açık havada yürüyüş, yüzme, yoga ve hafif aerobik hareketler gibi...
• Öneriler: Hırslı olduğunuzu inkar etmeyin. Kendinizi inzivaya çekmeden korunmayı öğrenin. Açık ama dikkatli olun. Sıkışıp kalmamaya ve maddi olarak bağımlı olmamaya çalışın.
• Güçlü yanları: Hassas, empatik, duygulu.
• Güçsüz yanları: Kronik dertli, içine kapanık.
• Bugün doğanlar: İllüzyonist Zati Sungur, sinema oyuncuları Sharon Stone ve Chuck Norris, yazar Isaac L. Rosenfeld, piyanist Bix Beiderbecke, Rus balerin Tamara Karsavina.
• Bu yıl sizi neler bekliyor?: 2003 size merak, eğitim ve hareket taşıyor. Çok yönlü bir tavırla pek çok şey öğrenebilirsiniz. Bu arada huzursuzluk ve dağınıklığa da dikkat etmelisiniz. Duygu ve düşünce sık sık çatışabilir.



web:
Faks: 287 74 37
e-mail:










© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.