SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bugün doğanlar

Bugün doğanlar

|



Dirençli ve azimlidir. Çevresini korkusuzca keşfeder. Meraklı içgüdüleriyle başka dünyaların arayışı içine girebilir. Çocukluk hassasiyetlerinin çok kolay üstesinden gelip hızla gelişerek, günlük hayatın stresiyle baş edebilen katı bireyler haline gelirler. Bazen mistik düşünebilirler ama çoğu zaman ayakları yere basar. Yolculuk, macera ve romantizmi sever. İş ve özel hayatıyla birbirinden bağımsız iki dünya olduğuna inanır. Bu iki dünyayı birbirine karıştırmamaya özen gösterir. Her zaman tek başına iyi bir çalışma gerçekleştirir. Ekip çalışmalarında da başarılıdırlar. Liderlik vasıfları vardır ancak nadiren sorumluluk almayı tercih eder. Büyük bir değişiklik yapmak için içgüdülerini özgürce takip etmeleri gerekir. İyi insan yetiştirdikleri söylenemez. Bu yönlerini geliştirmeleri için çocuklarla vakit geçirmeleri gerekir.
• Sayılar ve Gezegenler: "1" sayısı ve "Güneş" tarafından yönetilir. Her zaman birinci olmak ister ve hırslıdır. Sınırlanmayı sevmez. Çoğunlukla telepatik, mistik ve dini fenomenlere ilgilidir.
• Sağlık: Bacak, ayak ve parmakların yaralanması konusunda dikkatli olmaları gerekir. Kan dolaşımıyla ilgili tehlike yaşayabilirler. Su sağlıkları için gereklidir. Stresli oldukları dönemlerde dinlenmeyi ihmal etmemeliler.
• Öneriler: Sabrınızı geliştirin. Kendinizi zorlamanız her zaman en iyi yol değildir. Bazı şeyleri kovalamayın, bırakın onlar kendiliğinden size gelsin. Kendinizi deneyimlere açık tutun.
• Güçlü yanları: Gözü pek, yaratıcı, güçlü.
• Güçsüz yanları: Sabırsız, katı, kontrolsüz.
• Bugün doğanlar: Astronom Nicholas Copernicus, Aktris Margaux Hemingway, İngiliz Kraliyet Ailesi’nden Prens Andrew.
• Bu yıl sizi neler bekliyor?: Hızlı gelişmeler, sizi bir anda özgürleştirecek... Kişiliğinizi sınırlardan kurtarmak isteyecek ve bağımsızlığa önem vereceksiniz. Ancak aşırı detaylar ve işle ilgili konular gerginlik getirebilir.



web:
Faks: 287 74 37
e-mail:










© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.