SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bugün doğanlar

Bugün doğanlar

|



Adalet isteği güçlüdür. Çok idealisttir. Yaşama karşı eleştirel bir bakışı vardır. Daha iyisi için zihninde her zaman yeni fikirler mevcuttur. İdealleri için yaşar ancak düş ve beklentileri her zaman gerçekçi değildir. Arkadaşını büyük titizlikle seçer. Çocuklarına düşkün olur. Baskıya ve insanlığa yönelik olumsuz davranışlara tepki gösterir. Haksızlığa karşı, insanlık için mücadele etmekten kaçınmaz.
• Sayılar ve Gezegenler: ‘7’ sayısı ile vizyonu ve hayalleri belirleyen su gezegeni ‘Neptün’ yönetir. Neptün ve Uranüs işbirliği, yeniliğe açık bir kişilik demektir. Değişikliği ve seyahati sever.
• Sağlık: Basit rahatsızlıklar geçirmeye müsaittir. Sağlığına dikkat etmesinin tedaviden daha iyi olduğunu anlaması gerekir. Meditasyon ve çeşitli masajlar günlük stresinden arınmasında yardımcı olabilir. Diyet yaparken dikkatli olması gerekir. Genellikle egzotik, etnik tatları, taze sebze, yoğurt, fındık, lifli ekmek, meyve gibi sağlıklı besinleri tercih eder. Sabah erken yapılacak jogging, yüzme ve günlük hafif egzersizler tavsiye edilir.
• Güçlü yanları: İnsancıl, doğal.
• Güçsüz yanları: Hayalperest, zor kabul eden, kolay memnun olmayan.
• Öneriler: Dünyada küçük değişiklikler yapabilirsiniz belki, ama her şeyin istediğiniz gibi olması mümkün değil. Oysa kendinizi iyileştirmek elinizde. Zayıflıklarınızı güçlendirmek için çaba harcayın. Diğerleri için bir örnek olun. İdealleriniz olsun ama kendinizi kaptırıp gerçekçilikten uzaklaşmayın.
• Bugün doğanlar: İngiliz romancı Charles Dickens, Nobel Ödüllü ABD’li romancı Sinclair Lewis, cazcı King Curtis, ressam Stuart Davis, astronot Alfred M. Worden.
• Bu yıl sizi neler bekliyor?: Kendinizi daha fazla gösterecek ve cesaretinizi kanıtlayacaksınız. Duygu ve düşünceleriniz arasında bazı çatışmalar olsa bile sonunda bunlar da sizi harekete geçirecek. İş hayatının yoğunluğu ilişkilerinizi kısıtlayabilir.



web:
Faks: 287 74 37
e-mail:










© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.