SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bugün doğanlar Kelebeklikten vazgeçmelidir

17 Mart (Balık Burcu)

|

Havacılık, müzik, dans ve seyahate ilgi duyar. Sosyal ortam yerine sporu tercih eder. Bir kelebek gibi, tek ve güzel olduğunu göstermeli, ama çiçekten çiçeğe konacağına bir konu üzerine yoğunlaşmalıdır. Eski töre ve modası geçmiş fikirleri yenileriyle değiştirmek ister. İyimserliğini ve enerjisini planlarını gerçekçi ve etkili uygulayarak dengede tutabilir. Sorunlarını ailesi ve yakın çevresine anlatarak paylaşmalıdır.
• Sayılar ve Gezegenler: ‘8’ sayısı ve ‘Satürn’ yönetir. Sınırlanmaktan ve kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Eşyaların şans getirdiğine ve insanları etkilediğine inanır. Maddi ve manevi dünyası arasında çelişki yaşar.
• Sağlık: Eklem yerlerinde ağrıları olabilir. Özellikle ayaklarında mantar enfeksiyonuna dikkat etmelidir. Dengeli beslenmeli, yemeğin kölesi olmamalıdır. Yağlı ve şekerli gıdaları kontrollü tüketmelidir. Jogging ve yüzme gibi makul egzersizler önerilir.
• Öneriler: Deneyim kazanın. Coşkunuzu kaybetmeden hayatın pratik alanlarına girin. Günlük işlerinizi yapın, bunlardan birşeyler öğrenin. Çalışmalarınızdan sonuç alın. Sürekli değişiklik yapmaya hazır olmayın.
• Güçlü yanları: Kolayca uyum sağlayan, ifade eden, coşkulu.
• Güçsüz yanları: Kendini yok eden, etkisiz, kopuk.
• Bugün doğanlar: Rus dansçı Rudolf Nureyev, ABD’li astronotlar James Irwin, fizikçi Anna Wessels Williams, şarkı sözü yazarı John Sebastian, sinema sanatçısı Kurt Russell, opera sanatçısı Betty Allen.
• Bu yıl sizi neler bekliyor?: İlişkiler ve karşıt görüşler daha fazla öne çıkıyor. Çok kararlı bir yıl olmayabilir. Zira şartlar sürekli değişerek sizi huzursuz kılabilir. Aşırı gerginlik olmasa da sağlığınıza dikkat edin.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.