SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bugün savunmadayız

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Yengeç burcuna ilerleyen Ay ve stresli bir gökyüzü biraz daha özenli davranmamızı gerektirebilir.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Yengeç burcuna ilerleyen Ay ve stresli bir gökyüzü biraz daha özenli davranmamızı gerektirebilir. Ailevi konular, kendimizi ve sevdiklerimizi güvende tutma isteği nedeniyle uğraşmamız gereken durumlar olabilir. Böyle zamanlarda engeller karşısında ısrar etmek yerine alternatif yollar aramalı ya da biraz beklemeliyiz. İş hayatında bazı ters giden durumlar yaşanabilir.

Nelerden kaçınmalı ? Akşam saatlerinde daha sakin ve soğukkanlı olmaya bakalım. Kimi zaman yüksek stres ya da iş hayatında otorite figürleri ile çatışma ya da hoşnutsuzluk çıkarabilecek durumlar olabilir. Özellikle yabancılarla ilgili işlerde ve kendi fikirlerimizde ödün vermediğimiz olaylar içinde daha fazla zorluk yaşayabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.