SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Çaba gerekiyor

Sabah saatlerinde Ay Akrep burcunda ilerlerken, Mars’la da açı içinde görülüyor.

|

Bugün ne yapılabilir? Sabah saatlerinde Ay Akrep burcunda ilerlerken, Mars’la da açı içinde görülüyor. Bu konum bizi daha odaklı ve araştırmacı kılmakta. Ancak duygusal alanda çok istikrarlı ve huzurlu olamayabiliriz. Böyle zamanlarda aceleci düşünmekten kaçınmalı ve hemen sonuca varmamalıyız. Saat 14:44’ten sonra Yay burcuna ilerleyen Ay daha fazla cesaret getirecek.

Nelerden kaçınmalı? Öğle sonrasında daha rahat ve özgürleştirici bir atmosfer var. Bu saatlerde yeni insanlarla karşılaşmak, eğitsel konulara yönelmek faydalı sonuçlar verecek. Aynı zamanda başkalarının önerilerinden de yararlanabiliriz. Bizi bağlayan ve sınırlandıran koşullardan kurtulmaya başlayabiliriz. İyimserliğimiz de artacak.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 10/ Baykuş   Daha yenilikçi olmaya bakalım. Mayalara göre bugün Baykuş günündeyiz. Baykuş ciddiyet, kendi çevremizi etkin bir şekilde kontrol etme arzusu ile ilgilidir. Sezgilerimizden yararlanabileceğimiz koşullar doğabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.