SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Çabalarınızı somutlaştırın

Çabalarınızı somutlaştırın

|


Ekinoks / HAKAN KIRKOĞLU


       Haftaya yorucu geçebilecek bir gün ile başlıyoruz. Bugün sabah erken saatlerinde Aslan burcuna geçen Ay her ne kadar dikkat çekse ve büyük projelere karşı istek duyacağımızı gösterse de, Güneş ve Satürn arasındaki yarım kare açı sorumluluklarımızı hatırlatıyor. Bugün dünyada yayılan enerji şimdiye kadar yaptıklarımızı test edercesine bizden sorumlu ve gerçekçi olmamızı talep ediyor. Bu tablo Ay büyürken açıkçası oldukça yorucu bir güne işaret ediyor sayılır. Çalışkanlara gün doğdu ama tembellerin Satürn Baba’dan çekecekleri var. Öğleden sonra Ay-Neptün karşıtlığı duygusal yaşantımıza karmaşa ve ilişkilerimize bulanıklık getirebilir. Bu saatlerde yapacağınız anlaşmalarda metinleri dikkatle okumalısınız. Bununla birlikte akşam saatleri, şimdiye kadar gizli tutulan şeyleri ortaya çıkarmak ve duygularımızı daha rahat boşaltabilmemiz için ilginç fırsatlar sunabilir. Ay-Pluto uyumu başkalarına zarar vermeden aşırılıklara kaçabileceğimizi gösteriyor.

OKURLARA YANITLAR

       Görkem Eren
       Gök haritanızda Koç burcu yükseliyor ve Ay hareketli, meraklı İkizler burcunda. Dışa dönük gözükmekle birlikte detaylara dikkat eden, titiz, organize hareket etmeyi düşünen bir kişisiniz. Hayatınızda dışsal etkilerin gücü çok fazla görünüyor, yeni kararlar alırken çevrenizdeki şartlardan fazlasıyla etkilenebiliyorsunuz. Bu arada kimi zaman ağaçlar yüzünden ormanı görmekte de zorlanabilirsiniz. Son zamanlar Satürn transiti nedeniyle yorucu ve mücadele dolu geçmiş olabilir. 2001-2002 geçişi ilişkilerinize hareketli, sürprizlerle dolu zamanlar getirebilir.

       Fatma Erkurt
       Gök haritanızda Koç burcu yükselmekte, Mars da yükselen burçla birleşiyor. Ay ise özgürlüğüne ve ilginç konulara meraklı Kova burcunda. Haritanızda 12. evdeki Balık size güçlü sezgiler yaratıyor ama ilişkilerinizde oldukça atak ve hazır cevap da olabilirsiniz. Meraklı yapınız, okuma ve hareketli olaylardan haz duyduğunuzu gösteriyor; son derece arkadaş canlısı ve idealistsiniz. 2000-2001 geçişi size son derece yararlı olanaklar sağlayabilir.


© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.