SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Caner’i hizmetçisi soymuş

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin ve eşi Asena Erkin’in evinden 50 bin dolarlık ziynet eşyası çalan kişinin hizmetçisi olduğu ortaya çıktı

|

Maslak’taki evlerine yeni taşınan Caner ile Asena Erkin perşembe günü polise, yaklaşık 50 bin dolar değerinde ziynet eşyasının evlerinden çalındığını bildirdi. Taşınma yüzünden son günlerde çok sayıda kişinin eve girip çıktığını tespit eden polis bu kişileri araştırırken, evde 15 gün önce işe başlayan hizmetçi Sibel D. çelişkili ifadeleri nedeniyle gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden Sibel D., “Eve girip çıkan çok olduğu için benden şüphelenecekleri aklıma gelmedi. Mücevherlerden beğendiklerimi her gün alıyordum” dedi.

‘Yok pahasına satmış’
Polis, Sibel D.’nin çaldığı ziynet eşyalarını 3 farklı kuyumcuya götürerek yok pahasına sattığını belirledi. D.’nin 10 bin dolar değerinde bir kolye takımını 2 bin liraya verdiği belirlendi. Polis, ziynet eşyalarının 35 bin dolarlık bölümünü kuyumculardan topladı. Soruşturmanın tamamlanmasının ardından ziynet eşyaları Caner Erkin’e teslim edilecek.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.